Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Murskekauppa.fi on JM-Murske Oy:n (3195942-5, Kansionmäki 1, 13720 Parola, puh. 010-2098780verkkokauppa. JM-Murske Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimivat Klarna Checkout ja Paytrail. Voit maksaa ostokset yleisimmillä verkkopankeilla.

Maksupalvelutarjoaja Paytrail:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä on nouto tai toimitus toimitusalueemme sisäpuolelle. Toimituksen hinta määräytyy rahtimatkan ja tyypin mukaan. Pidätämme oikeuden perua kaupan, mikäli verkkokauppaohjelmisto on tarjonnut virheellisen toimitustavan, virheellisen toimitushinnan tai toimituksen toimitusalueemme ulkopuolelle.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitettuna tilatut tuotteet toimitetaan sellaiseen paikkaan, johon raskaalla kalustollamme pääsee. Irtotavarakuorman kippauspaikka pitää olla selvästi määritelty joko merkattuna tai näyttäjän avulla. Mikäli tuotetta ei pystytä toimittamaan asiakkaasta johtuvista syistä 5 minuutin odotusajan puitteissa, tuote kuljetetaan varastollemme, josta sen voi itse noutaa tai tilata uuden maksullisen kuljetuksen.

Irtotavarakuormissa toimitetun materiaalin määrä voi vaihdella +/-5% nimellispainosta.

Toimitusaika

Säkkitavarat: tiistai-iltaan mennessä tilatut tuotteet pääsääntöisesti toimitetaan seuraavana perjantaina.

Irtotavarakuormat: toimitetaan pääsääntöisesti 5 vuorokauden kuluessa.

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 vuorokautta ja voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Tuotteiden normaali noutoaika on perjantaina klo 16 tai erikseen sovittuna.

Palautusoikeus

Säkkituotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa aiheutuneista palautuskustannuksista, jotka ovat säkkituotteissa suuruudeltaan yhtä suuret kuin toimituskustannukset samaan osoitteeseen. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen. Mikäli tuotteessa on reklamoitavaa, olethan yhteydessä meihin. 

Irtotavarakuormilla ei ole kippaamisen jälkeen Kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta eikä vaihto-oikeutta, koska tuote ei ole luonteensa vuoksi palautettavissa tavanomaisesti. Asiakas on velvollinen varmistamaan materiaalin sopivuuden itselleen ennen kuorman kippausta. Mikäli virheetön irtotavarakuorma halutaan palauttaa kippauksen jälkeen, siitä lasketaan erikseen tarjous kaivinkone- ja kuljetuskustannuksineen, jotka ovat noin 2x kuljetuskustannus + kaivinkonekustannus 100€. Kuorman vaihtokustannus on noin 3x kuljetuskustannus + 100€ kaivinkonekustannus.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@murskekauppa.fi

Puh. 010 - 209 8780

Turvallisuus

Tuotteet ovat painavia ja niiden käsittelyssä pitää noudattaa erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Säkkejä nostaessa pitää turvallisuudesta huolehtia ja ihmisiä ei saa olla noston turva-alueen sisäpuolella. On huomioitava, että säkit voivat vaurion seurauksena revetä noston aikana, jolloin kuorma voi karata hallitsemattomasti ympäristöön. Säkkien tuotekortissa on säkin nosto-ohje, jonka mukaan säkkiä tulee nostaa vain kaikista neljästä nostolenkistä tasaisesti ja jokaisen lenkin vedon kohdistuessa pystysuoraan ylöspäin.